Bosch Service

Bosch Car Service

U današnje vrijeme automobili su pouzdaniji i prelaze veće udaljenosti prije potrebe za servisom. Bosch je sudjelovao u razvoju mnogih tehnologija koje to omogućuju. Na primjer, prije 20 godina, većina svjećica bi trajalo 10.000 km, dok danas, neke Bosch svjećice ne trebaju zamjenu dok vozilo ne postigne 100.000 km. Bosch Car Servis - Autoservis kakav trebate.

Održavanje vašeg vozila

Iako se tehnologija znatno poboljšala, automobile i dalje treba održavati, budući da se dijelovi troše. Ipak radni vijek mnogih skupih sklopova i dijelova, a time i pouzdanost i sigurnost vašeg vozila, mogu se produljiti jednostavnim redovnim održavanjem.

Auto Servis

Uvijek vodite brigu da je vaš automobil servisiran unutar intervala koje je preporučio proizvođač. Nepridržavanje vas može koštati mnogo više na dugi rok. S obzirom da to može dovesti do pretjeranog trošenja, kvarova i skupih popravaka. Nepotrebno je reći, ako zakaže dio vezan za kočenje ili drugi sigurnosni sustav, to može biti i vrlo opasno.

Koji automehaničar?

Mnogi ljudi misle da je najjednostavnije otići u ovlašteni auto servis proizvođača vozila. Bosch Car Service je stvarna alternativa, nudeći kvalitetno i cjenovno prihvatljivo servisiranje i ugrađujući dijelove proizvođačeve kvalitete.

Mi radimo sve za Vaš auto

Profitirajte zahvaljujući našem 'know-how' pristupu kod održavanja, servisiranja i popravaka. Naši su stručnjaci vrhunski školovani i imaju pristup tehničkim podacima i propisima održavanja Vašeg osobnog vozila. Automehanika za sva vozila.

Popravci s Boschovom stručnošću

Boschova suradnja s gotovo svim proizvođačima motornih vozila u svijetu jamči vrhunsku stručnost Boschovog servisa automobila; naši stručnjaci jamče Vam optimalne usluge popravaka za sve marke automobila.

Pribor i dijelovi za motorna vozila

Teško je pronaći na europskim cestama auto u koji nije ugrađen barem neki Boschov sustav (benzinsko i dizelsko ubrizgavanje, ABS, EPS...) Tko bolje razumije te složene sustave od onih koji su ih stvorili? Od elektropokretača do dodatnih sustava grijanja - naš jedinstveni asortiman nudi Vam rezervne dijelove kvalitetom istovjetne dijelovima prve ugradnje kao i pribor svih vrsta.

Kontrole i održavanja u interesu Vaše sigurnosti

Bez obzira radi li se o manjim provjerama, zakonski propisanim ispitivanjima ili kontrolnim pregledima vozila, kod nas rade specijalno školovani auto mehaničari s najnovijom dijagnostičkom tehnologijom i alatima - profesionalno, brzo i povoljno!