Bosch Service

Auto centar Volarić d.o.o.

Tvrtka Auto Centar Volarić d.o.o. svoju osnovnu djelatnost servisiranja i održavanja svih marki motornih vozila započela je 2001. godine u Rijeci. Godine 2006. svoju djelatnost proširuje ugradnjom i servisiranjem BRC plinskih instalacija u motorna vozila i s vremenom postaje prepoznatljiv BRC gas servis u regiji.

Širenjem obujma posla postojeći poslovni prostor postaje neodgovarajući pa smo odlučili izgraditi novi, veći i moderno opremljen servis kako ne bi stagnirali u realizaciji razvojnih ideja. Preseljenjem u novi objekat veličine 470 m2 na Marinićima (općina Viškovo), pokraj Rijeke, krajem 2009. godine tvrtka potpisuje ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkom Robert Bosch d.o.o. čime ulazi u mrežu Bosch Car Servisa.

Od samog početka poslovanja odlučili smo pružati visoku razinu kvalitete, kako usluge tako i ugrađenih rezervnih dijelova. Takva poslovna orijentiranost rezultirala je uzlaznim trendom poslovnih rezultata, sve većim brojem zadovoljnih klijenata i to najviše temeljem preporuka, kao i ne manje važna činjenica, stvaranjem konkurentske prednosti na tržištu.Svjesni izazova današnjice te činjenice da je sadašnje vrijeme, kao i period koji je pred nama, vrijeme kvalitete, tvrtka je poslovne procese i planove usmjerila ka uspostavljanju inovativne organizacije. Organizacija koja je fleksibilna, koja se brzo prilagođava promjenama iz okruženja i koja brzo uči. Takva inovativna organizacija se postiže ulaganjem u ljudske resurse, definiranim ciljevima te jasno određenom vizijom, misijom i strategijom poslovanja.

Kako bi ostali dosljedni u ispunjavanju svojih visoko pozicioniranih ciljeva, s ovako sofisticiranim vozilima koja pristižu na tržište, suradnja s renomiranim svjetskim brendom Bosch od velike je važnosti za našu tvrtku. Tehnička podrška, stručna školovanja i usavršavanja te visoko kvalitetna Bosch servisna oprema od neprocjenjive su vrijednosti u rješavanju svakodnevnih radnih procesa u našem servisu.

Nadodali bi ne manje važnu činjenicu da posjedujemo BER certifikat koji nam omogućava održavanje vozila u jamstvu, a da pritom ne gubite jamstvo prizvođača. BER certifikatom proizvođač jamči da rezervni dijelovi imaju iste karakteristike i kvalitetu kao originalni rezervni dijelovi. Jamstvo na ugrađene dijelove i uslugu je minimalno 12 mjeseci.

Kvaliteta i usmjerenost na kupca na svakom koraku imaju za cilj sve više zadovoljnih klijenata.

Postanite i Vi jedan od njih!

Stojimo Vam na raspolaganju, profesionalni tim Auto Centra Volarić!

  • Kontakti
Auto Centar Volarić d.o.o. - Bosch auto servis, ugradnja autoplina, centriranje ovjesa, montaža i balansiranje guma, Rijeka

Auto Centar Volarić d.o.o.Bosch auto servis, ugradnja autoplina, centriranje ovjesa, montaža i balansiranje guma, Rijeka

  • Sjedište i servis: Trampov breg 64, 5126 Viškovo
  • Tel: 051 682 669
  • Mobitel: 098 425 208
  • Fax: 051 683 229
  • E-mail: info@acvolaric.hr

Pošaljite upit